logo urnengedenkpark

Landgoederen met een Urnengedenkpark

Eeuwige grafrust • Rust & bezinning • Ontzorgen • Duurzaamheid

informatieve wandeling

Goede keuzes maken vergt tijd. Zeker als emoties daarbij een rol spelen en uw keuze consequenties heeft voor uw nabestaanden. Want uw beslissing te kiezen voor het concept Urnengedenkpark is allereerst het volledig ontzorgen van uw dierbaren.

Wij nodigen u graag uit voor een wandeling door de fraaie bossen waarin urnengedenkparken zijn gelegen. Om al wandelend de sfeer  te proeven en al uw vragen te kunnen stellen. Onze gastvrouwen en –heren nemen daar alle tijd voor. U kunt kiezen voor een Informatieve wandeling met een kleine groep of direct al uw keuze maken tijdens een individuele kennismaking. Mailt u svp uw voorkeursdatum en tijdstip.

Als u overweegt te kiezen voor een familieboom, adviseren wij u zelf de groep samen te stellen die het urnengedenkpark komt bezoeken. Juist bij het vinden van de voorkeursboom die helemaal van u is, komt het aan op een collectief goed gevoel. U kiest immers met elkaar voor een opzet die nogal afwijkt van wat gebruikelijk is en dat vergt communicatie. Wij zijn u daar graag bij behulpzaam.

Een afspraak maken voor een informatieve wandeling bij:

UGP Doetinchem

UGP De Hoge Veluwe

UGP Diepenheim