logo urnengedenkpark

Landgoederen met een Urnengedenkpark

Eeuwige grafrust • Rust & bezinning • Ontzorgen • Duurzaamheid

foto urnengedenkparken

Het concept van de Urnengedenkparken is gebaseerd op een gedachte die duidelijk anders en heel helder is. Slechts onvergankelijke urnen worden bijgezet. Het begraven van kisten en het uitstrooien van as is niet aan de orde. De kwetsbaarheid van bos, bodem en grondwater staan dit in onze visie niet toe!

Filosofie is dat natuurbetrokken mensen na hun dood het milieu zo min mogelijk belasten. En bereid zijn een eenvoudige en ingetogen uitstraling van hun graf te accepteren. Een bescheiden veldsteen markeert deze gedachte. Het gedenken speelt zich af in de aanwezigheid van uw voorkeursboom.

De kunststof- asbus van het crematorium wordt beschermd door een urn van glas of keramiek. En op een diepte van ca. 80 cm begraven(bijgezet). De booropening wordt in handkracht gemaakt en de aarde wordt zorgvuldig teruggezet. De graflocatie is te herkennen aan uw voorkeursboom met daaronder een veldsteen met grafcode. Geheel eigentijds beschikt u naast een grafcode over de GPS- coordinaten en de transpondergegevens. De bijgezette urn wordt nooit meer opgenomen, omdat wij nadrukkelijk de eeuwigdurende grafrust respecteren.

Klik hier voor Urnengedenkpark Doetichem

Klik hier voor Urnengedenkpark de Hoge Veluwe

Klik hier voor Urnengedenkpark Diepenheim